Jag rekommenderar

ALOE VERA GELLY

... har jag använt sedan 2004 som ansiktskräm varje kväll. Den  återfuktar huden. Den verkar lugnande och vårdande. Gelly är bra på torr hud, solbränna eller t ex kliande insektsbett. 

Gelly är fettfri och fuktighetsbevarande. Den absorberas snabbt utan att kladda.

Jag har den alltid hemma! 

FOREVER BRIGHT TOOTHGEL

Aloe vera-baserad tandkräm utan fluor som rengör effektivt,  samtidigt som den vårdar tandkött och slemhinnor och ger en frisk andedräkt som varar länge. Sedan jag har börjat använda den har min tandhygienist  påtalat att jag har mindre tandsten.

Jag rekommenderar FOREVER BRIGHT TOOTHGEL vid borstning av hundarnas tänder. 
 

ALOE HEAT LOTION

... har jag också alltid hemma. Jag fryser ofta om fötterna när jag ska lägga mig för natten. Då kan jag smörja in fötterna med Heat lotion, en värmande massage. 

Heat Lotion passar bra t ex när jag trimmat hundar en längre stund eller jobbat i trädgården och kroppen är trött. Den dofta friskt av mint.

Den sjunker fint in i huden utan att kladda. 

ALOE EVER-SHIELD

Ever-Shield är en effektiv deostick med hudvårdande Aleo Vera. Den har en mild unisexdoft och behaglig konsistens som varken kladdar eller lämnar fläckar på kläderna. 

För mig är det viktigt att min deodorant inte innehåller aluminiumklorid. 

FOREVER ALOE MPD 2X ULTRA

Jag använder den till all rengöring, diskar hushållets handdisk, torkar golven i hemmet och i kenneln, tvättar kläder och hundfällar. Den är mycket koncentrerad. 

Den är effektiv för rengöring och är samtidigt biologisk nedbrytbar vilket är skonsamt för miljön.

ARGI+

Jag börjar varje dag med att dricka Argi+. Jag blandar hälften Argi+ med Aloe Vera Gel i ett glas. 

Argi+ ger den dagliga dosen av vitamin C, D, B6, B12 och folsyra. Den innehåller aminosyran L-arginin som har betydelse för blodkärlens normala funktion. Argi+ - för ork, immunförsvar, blodomlopp och muskler. 

Jag tycker att den smakar gott och har uppfriskande smak av hallon, björnbär, blåbär, vindruvor och granatäpple.  

FOREVER ALOE PEACHES 

Varje morgon dricker jag Forever Aloe Peaches som jag blandar med Argi+. 

Aleo Peaches görs av den finaste innergelén från handplockad Aloe Vera och innehåller 84,3% Aloe Vera. Den är rik på vitamin C, som bland annat bidrar till att motverka trötthet och utmattning samt till immunsystemets normala funktion. Peaches har smak av solmogen persika.